NødeboBæredygtigt

NB! vil arbejde for fælles bevidsthed om naturressourcer og bæredygtighed

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Nødebo Bæredygtigt Værksted klar med værktøjskassen.

Her kan du se et klip fra TV2 News Elektronik d. 24.4.2017 om Nødebo Bæredygtigt! reparationsværksted.

Har du defekte apparater, som du overvejer at aflevere til reparation, kan du sende en mail til reparatørerne. Værkstedets mailadresse og de tre reparatørers mailadresser og telefonnumre finder du på denne indskrivningsseddel beregnet til oplysninger om apparatet defekt samt dit navn og kontaktoplysninger. Reparatørerne har ikke "kontortid", men ting kan afleveres på Kroens 1. sal, hvor der over for værkstedet er en niche, hvor apparater stilles til reparation og bagefter til afhentning. Når du vil aflevere defekte apparater på Nødebo Kro kan det kun ske i åbningstiden: hverdagsaftner kl. 19-22 og fredag kl. 15.30-17.30, hvor der er fredagscafé - åben for alle, så tag en kop kaffe med kage eller anden forfriskning, når du afleverer og henter.

På væggen ved nichen til aflevering/afhentning ligger også et bundt indskrivningssedler i en vægholder. På sedlen finder du mailadresser og telefonnumre til Arne, Bo og Palle.

Teamet har repareret mange defekte apparater. De vil med glæde kigge på elektriske apparater af håndterlig størrelse, dog undtaget PC'er, tablets og smartphones. Se reparationsoversigt.  I yderste højre kolonne er noteret hvordan reparationen gik, og rigtig mange lykkedes det at få til at fungere igen. Faktisk 87% af de undersøgte! 

Status pr. 1. oktober 2020 er 576 indleverede apparater, hvor det lykkedes at få godt 80% til at fungere igen.

Der betales for reservedele, men reparationsværkstedet tager ikke betaling for at reparere dit defekte apparat, hvis du er medlem af enten Nødebo Bæredygtigt! eller Nødebo Kro.

 Foto: Palle ved reparatørernes stand på Naturens dag i september 2016 med en "kunde" der gerne ville have et apparat repareret.