NødeboBæredygtigt

NB! vil arbejde for fælles bevidsthed om naturressourcer og bæredygtighed

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Nødebo Bæredygtigt Værksted klar med værktøjskassen.

Nu kan du se et klip fra TV2 News Elektronik d. 24.4.2017 om Nødebo Bæredygtigt! reparationsværksted.

Har du defekte apparater, som du overvejer at aflevere til reparation, kan du sende en mail her fra hjemmesidens kontaktmenu. Hvis du vil aflevere defekte apparater til Fredagscafeen på Nødebo Kro, skal du først printe og udfylde denne indskrivningsseddel om apparatet samt navn og kontaktoplysninger. Der ligger et bundt af disse sedler i en vægholder til højre for indgangsdøren for Kroens medlemmer. Her finder du også mail-adresser og telefonnumre til Arne, Niels og Palle.

Teamet har repareret mange defekte apparater. De vil med glæde kigge på elektriske apparater af håndterlig størrelse, dog undtaget PC'er, tablets og smartphones. Se reparationsoversigt.  I yderste højre kolonne er noteret hvordan reparationen gik, og rigtig mange lykkedes det at få til at fungere igen. Faktisk 87% af de undersøgte!

Værkstedet har til huse i depotrummet under medlemsindgangen. De har ikke fast kontortid, men både Fredagscaféen (kl. 15.30-17.30) og de frivillige der bemander caféen på hverdagsaftner tager - undtaget i sommertiden - imod defekte apparater, forudsat ejeren har udfyldt en seddel med kontaktoplysninger og beskrivelse af hvad apparatet fejler.

Der betales for reservedele, men reparationsværkstedet tager ikke betaling for at reparere dit defekte apparat, hvis du er medlem af enten Nødebo Bæredygtigt! eller Nødebo Kro.

 Foto: Palle ved reparatørernes stand på Naturens dag i september 2016 med en "kunde" der gerne ville have et apparat repareret.