NødeboBæredygtigt

NB! vil arbejde for fælles bevidsthed om naturressourcer og bæredygtighed

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Nødebo Bæredygtigt Værksted klar med værktøjskassen.

Her kan du se et klip fra TV2 News Elektronik d. 24.4.2017 om Nødebo Bæredygtigt! reparationsværksted.

Har du defekte apparater, som du overvejer at aflevere til reparation, kan du sende en mail til reparatørerne. Værkstedets mailadresse og telefonnummer finder du på denne kontaktseddel beregnet til oplysninger om apparatets defekt samt dit navn og kontaktoplysninger. Reparatørerne har ikke fast "kontortid", men er ofte på værkstedet onsdag kl. 10-12. Defekte apparater kan afleveres på Kroens 1. sal, hvor der over for værkstedet er en niche, hvor apparater stilles til reparation og bagefter til afhentning. Når du vil aflevere defekte apparater på Nødebo Kro kan det kun ske i åbningstiden: tirsdag og torsdag aften kl. 19-22 samt fredag kl. 15.30-17.30, hvor der er fredagscafé - åben for alle, så tag en kop kaffe med kage eller anden forfriskning, når du afleverer og henter.

På væggen ved nichen til aflevering/afhentning ligger også et bundt kontaktsedler i en vægholder. Sedlen skal udfyldes og fastgøres på det apparat du ønsker at få repareret

 

Teamet har repareret mange defete apparater. De vil med glæde kigge på elektriske apparater af håndterlig størrelse, dog undtaget PC'er, tablets og smartphones. Se reparationsoversigt.  I yderste højre kolonne er noteret hvordan reparationen gik, og rigtig mange lykkedes det at få til at fungere igen. Faktisk 87% af de undersøgte! 

Status pr. 1. januar 2022 er 665 indleverede apparater, hvor det er lykkedes at få godt 80% til at fungere igen.

Der betales for reservedele, men reparationsværkstedet tager ikke betaling for at reparere dit defekte apparat, hvis du er medlem af enten Nødebo Bæredygtigt! eller Nødebo Kro.

 

 Foto: Palle Hansen bagerst i reparationsværkstedet på Kroens 1. sal. Foran de to nyslåede reparatører Michael Hansen (th) og Orla Vesterager.