NødeboBæredygtigt

NB! vil arbejde for fælles bevidsthed om naturressourcer og bæredygtighed

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Tre arbejdsgrupper sat i søen

Villige hænder og hoveder kan nu vælge mellem tre arbejdsgrupper under Nødebo Bæredygtigts paraply:

  • Reparationsværkstedsgruppen, som har skitseret sit arbejdsfelt og leder efter det blivende lokale, hvor aktiviteten kan udfoldes. Gruppen består af Arne Sørensen og Niels Kildegaard. Erik Nymark fra kernegruppen er støtteperson.
  • Transportgruppen, som er ved at definere et snævrere arbejdsfelt. Gruppen består af Ole Brauer, Ea Dehn, Annette Plum, Jan Larsen, Terkel Tofte samt Christian Wolfhagen og  Helle Barker fra kernegruppen.
  • Energitjekgruppen, som vil sondere mulighederne for et fælles, koordineret energitjek for boligejere i Nødebo, består af Povl Petersen og Christoffer Marxen. Kirsten Vesterager fra kernegruppen er støtteperson.

Interesserede som har lyst til at deltage i en af grupperne, kan benytte kontakt-formularen i hovedmenuens punkt 3 til at sende navn og telefonnummer til Nødebo Bæredygtigt, der så vil videreformidle jeres henvendelse. Alternativt kan I ringe til støttepersonen i Kernegruppen, hvis telefonnummer står under Baggrund i menuen til venstre.

Endnu en aktivitet er i støbeskeen, nemlig en videndelingsdag, hvor der bliver rundtur hos interesserede, der allerede praktiserer bæredygtige ideer på egen parcel og gerne vil inspirere andre nødeboere. Else Jensen vil gerne være med til at arrangere sådan en rundtur, men mangler nogle stykker at gøre det sammen med. Se hendes opråb ved først at vælge Markedspladsen i menuen til venstre, derefter Nyheder.

Vil du se alle de ideer der efterhånden er samlet her på hjemmesiden:  Klik på links med  ideer fra brainstorm 31.8. ideer fra idekonkurrencen eller NB's oprindelige idekatalog