NødeboBæredygtigt

NB! vil arbejde for fælles bevidsthed om naturressourcer og bæredygtighed

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Inspirationstur 21. juni

Brænder du også for, at vi passer på vores miljø, er dette noget for dig!

I Nødebo Bæredygtigt!s regi har vi planlagt en inspirationstur søndag d. 21. juni kl. 10 til ca. 13.30, hvor alle interesserede i Nødebo hermed inviteres rundt til dem i byen, som har bæredygtige tiltag at vise / fortælle om, dvs. tiltag, der gavner vores miljø. Vi skal "vidt omkring" i byen, så vi foreslår at I kommer på cykel. Dagen kommer til at se sådan ud:

For dem, der måtte være interesseret i at se en smart "låseløsning" på de i blæst omkringfarende affaldscontainere samt nydelige afdækningskasser til disse, starter turen kl. 10.00 ved Egebakkens fælleshus, hvor undertegnede Nina Horn vil stå for præsentationen. Samtidig kan vi se Ninas spejlbassin med regnvand.

Derefter går turen til Nøddehegnet 19, hvor vi skal se og høre om Christian Wolfhagens solfangeranlæg og pillefyr. Dér regner vi med at være ca. kl. 10.35.

Turen fortsætter til Odderdamsvej 5, hvor Kesser (alias Hans Nielsen) vil dele sine erfaringer med sit solcelleanlæg ca. kl. 11.15.

Så skal vi ca. kl. 12.30 ud i den anden ende af byen, nemlig til Nødebo Skovvænge 4, hvor Gitte Petersen og Jan Rene Larsen vil vise os deres hønsehold. På samme adresse skal vi høre om Gitte og Jans varmepumpe.

Sluttelig går vi til Baunevænget 13, hvor vi har en ret stor regnvandsopsamler, og vi runder dagen af over en kop kaffe hos Knud og Else Jensen.

Vi glæder os til at se rigtig mange på vores lille inspirationstur, og modtager meget gerne besked om, hvor mange I regner med at stille fra din husstand, så vi kan forberede vores værter på omfanget af "invasionen" :O) Har du spørgsmål, er du også meget velkommen til at ringe, sende en sms eller maile til Nina eller Else. Håber vi ses den 21. juni ?

altalt

Med forsommerhilsner .....

Else Jense, Baunevænget 13,

fastnet 4848 3229, mobil 2174 3228; Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Nina Horn, Egebakken 3,

fastnet 4448 1988, mobil 2448 5966; Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.