NødeboBæredygtigt

NB! vil arbejde for fælles bevidsthed om naturressourcer og bæredygtighed

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Søndagscafé om fællesskab og klimahandling

Vi har fået lov til at holde klimacafé på Nødebo Kro søndag d. 29. august kl. 12-15

 

Denne mulighed benytter vi til at samle entusiaster, som har handlet på deres bevidsthed om at det er nødvendigt, men samtidig både sjovt og givende, at danne fællesskaber omkring bæredygtighed. Se program

Som optakt til snakke om fællesskaber og grøn omstilling holder Kirstine Berg-Munch (nr. 3 fra venstre i midterste række) fra Klimaakademiet et oplæg. Hun var på første hold unge der blev udklækket i 2020 som oplægsholdere og formidlere for Klimabevægelsen.

Kirstine vil fortælle om, hvad der fik hende til at opsøge klimafællesskabet og hvordan hun selv aktivt vil arbejde for en grøn fremtid. Hun har valgt en teknisk uddannelse på DTU og regner med, at der bliver brug for hendes kvalifikationer og den viden hun får på studiet, når den grønne omstilling for alvor kommer op i gear.

Hæng ud i cafeen og del dine ideer med andre

Efter sit oplæg vil Kirstine svare på spørgsmål og hun deltager i klimacaféen.

I caféen sælges forfriskninger som sandwicher, drikkevarer, is og kage.

 

Der kommer inviterede fra Bedsteforældrenes Klimaaktion i Hillerød, fra Agenda 21 i Fredensborg, Theo Askov, som rækker ud fra sin blog og sitet klimaognatur.dk og ved meget om madvaner og hvordan man kan skubbe til dem. Der er mange erfaringer at dele.  

Vi glæder os til at byde velkommen til børnefamilier i Nødebo og Gadevang og alle andre, som gerne vil hente inspiration i Kirstines oplæg og har lyst til at blive hængende bagefter for at snakke grøn omstilling med hende og de andre aktører, som ud over Nødebo Bæredygtigt! tæller Nødebo Stopper Madspild, som Anders Simmelkiær Laraignou står bag, og Projekt Nødebo Permahave, som Andreas Rytsel er initiativtager til.

I er velkommen til at tage jeres børn med, hvis de selv kan lege på Kroens græsplæne. Der er brætspil i caféens reol, som børnene kan benytte sig af i Driverhuset.

Følg Nødebo Bæredygtigt! på facebook-gruppen Nødebo Bæredygtigt – gør en forskel