NødeboBæredygtigt

NB! vil arbejde for fælles bevidsthed om naturressourcer og bæredygtighed

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

NB!s generalforsamling holdes 6.7.20 kl. 19.30


Nødebo Bæredygtigt! har ligesom mange andre foreninger måttet udsætte den årlige generalforsamling, som skulle have fundet sted d. 27. april. 

Nu har regeringen givet lov til at vi kan mødes igen i forsamlinger med op til 50 personer. Nødebo Bæredygtigt! holder derfor en forsinket generalforsamling

mandag d. 6. juli kl. 19.30.

Da Nødebo Kro er lukket for medlemsarrangementer til og med august måned, mødes vi hos et af vores kernegruppemedlemmer, Knud I. Jensen, på Baunevænget 13.

Medlemmer og andre interesserede kan læse formandsberetningen for 2019 og forberede spørgsmål til bestyrelsen. Herunder er en pdf af det reviderede årsregnskabet for 2019, så I kan se hvad kontingentet går til.

Kun medlemmer der har betalt kontingent for i år, kan stemme til valg af bestyrelsesmedlemmer. Læs foreningens vedtægter her

se det reviderede årsregnskab herunder. De er i sagens natur ikke blevet godkendt af generalforsamlingen som vedtægterne foreskriver.

ALLE ER VELKOMNE!

På billedet ses Nødebo Bæredygtigt!s kernegruppe. Fra venstre Erik Nymark, John Jensen, Helle Barker, Knud I. Jensen, Karina Nymark, Stephen Wessels, Annette Munk, Christian Wolfhagen og Kirsten Vesterager.