NødeboBæredygtigt

NB! vil arbejde for fælles bevidsthed om naturressourcer og bæredygtighed

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Hillerød kommunes Handicappris 2018 gik til Nødebo Hjulspin

På FN's internationale handicapdag d. 3. december 2018 blev Nødebo Bæredygtigt!s cykelgruppe, Nødebo Hjulspin, belønnet for sit samarbejde med bostedet Følstrup og dagtilbuddet Regnbuen. Samarbejdet udsprang af en workshop i Nødebo Bæredygtigt! i november 2015, hvor "social bæredygtighed" første gang kom på tavlen.

Vi overvejede derefter, hvilke muligheder der kunne være for at gøre en naturoplevelse med borgere fra Følstrup og Regnbuen til en fælles interesse på lige vilkår og til gensidig glæde.

Det var fra venstre Kirsten Vesterager, Stephen Wessels og Helle Barker der på vegne af Nødebo Hjulspin modtog Hillerød kommunes Handicappris 2018, som formand for Omsorg og Livskraftudvalget, Christina Thorholm, overrakte tre stolte og benovede prismodtagere. Læs artiklen om prisuddelingen i Frederiksborg Amts Avis.

Før overrækkelsen takkede formanden for Hillerød Handicapråd, Michael Davidsen, Nødebo Kro for at have åbnet dørene for prisuddelingen. Lene Imbæk, kommunikationsmedarbejder ved Følstruphuse, havde indstillet Nødebo Hjulspin til prisen.

 

Med  Handicapprisen fulgte et hædersbevis, en smuk buket samt et alternativt "trofæ" skabt af den lokale kunstner Louise Lagoni.