NødeboBæredygtigt

NB! vil arbejde for fælles bevidsthed om naturressourcer og bæredygtighed

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Verdensmålene som vi alle bør kende

Hvad er det med de Verdensmål? Er det noget, der har betydning for os? Og hvad pokker er det for noget?

Bliv klogere på FN’s 17 verdensmål, når Nødebo Bæredygtigt! inviterer til foredrag

onsdag d. 7. november kl. 20 på Kroen

FN’s Verdensmål er alle menneskers mål, og for at de kan blive realiseret, skal alle mennesker bidrage. Men hvorfor er verdensmålene så vigtige, og hvordan kan vi hver især bidrage?

Nødebo Bæredygtigt! har allieret sig med Emma Byrne, der vil fortælle om Verdensmålene, så vi som helt almindelige borgere i Nødebo kan få indsigt i dem og forstå, hvorfor de er relevante og interessante for os, og hvordan vi kan arbejde med dem i vores dagligdag.

Der er gratis adgang, og alle er velkomne!

emma byrne
 
Emma Byrne er verdensmålskonsulent hos Globalt Fokus, og har de sidste par år arbejdet med Verdensmålene både teoretisk og praktisk med hvordan foreninger og folkelige organisationer kan bruge dem til at arbejde med udvikling både strategisk og helt lavpraktisk.
 
Emma Byrne har en kandidatgrad fra Aalborg Universitet, hvor hun har skrevet speciale om verdensmålenes transformative potentiale. Før det tog hun en Master i NGO and Development Management ved East London University. Emma er vokset op i Hillerød, hvor hun har været frivillig i flere forskellige organisationer, samt i lokalpolitik.

verdensml p naturens dag

 

 

 

 

 

 

Fakta: FN’s 17 Verdensmål handler om Klodens fremtid. De blev vedtaget i 2015 på FN’s årlige generalforsamling af alle verdens nationer. De går i korthed ud på at skabe en mere lige, fredelig og bæredygtig verden for alle. Vi skal bl.a. afskaffe sult og fattigdom, mindske ulighed og bekæmpe klimaforandringer.

Verdensmålene indgår i vidensgrundlaget på mange uddannelser, f.eks. inddrager Skovskolen dem i forskellig grad på alle studieretninger.

Foto til højre: Kesser med dagens første gæst på vores stand på Naturens Dag 2018 med banneret med FN's 17 verdensmål som bagtæppe.