NødeboBæredygtigt

NB! vil arbejde for fælles bevidsthed om naturressourcer og bæredygtighed

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

FN's 17 verdensmål for bæredygtig udvikling

VELKOMMEN TIL NATURENS DAG OG NØDEBO BÆREDYGTIGT! PÅ STAND NR. 18 SØNDAG d. 9. SEPTEMBER PÅ SKOVSKOLEN

Kender du FN's 17 verdensmål.? Der bliver arbejdet på at skabe opmærksomhed omkring disse mål. Det er absolut nødvendigt, at der sker en pædagogisk formidling af  viden om disse verdensmål både til børn på alle folkeskolens klassetrin, og at målene indgår i gymnasiernes pensum. På vores stand kan du få trykt materiale om FN's Verdensmål.

En af de kanaler, som FN's verdensmål formidles igennem er Verdens Bedste Nyheder, en verdensomspændende ngo, der arbejder med at indsamle og formidle de gode historier om bæredygtig udvikling og omstilling fra alle dele af verden. På Verdens Bedste Morgen, i år fredag d. 7. september, bliver der gjort opmærksom på hvad kønnenes ligestilling kan betyde på verdensplan. Du møder måske frivillige der uddeler denne morgens avis kl. 7-9 til de morgenfriske på S-togsstationer og andre steder.

Når Naturens Dag løber af stablen mange steder i Danmark den anden søndag i september, er Nødebo Bæredygtigt! for fjerde gang med på Skovskolens vogn. Se hele programmet her.

Årets tema er Naturen i bevægelse, og på stand nr. 18 dækker vi dette tema med gæster på standen:

Vi har inviteret Eva Majvig fra Nødebo Natur Fitness og hendes Nødebo "fitnisser" til at instruere i nogle af øvelserne. Besøgende på vores stand kan få et pas til at prøve denne form for motion. Der er instruktion kl. 11 og 13 på naturlegepladsen over for stand nr. 18.
Til venstre: Naturfitnisser i 2015

Vi har også inviteret Nødebo Vikingerne, der stiller med Hanne Dybro som vinterbadernes repræsentant. Der er mulighed for et dyp i selskab med Hanne eller Helle.  Henvend jer på stand nr. 18, så får I et ledsaget dyp i Esrum Sø.    

Til højre er vikingerne på besøg hos venskabsklubben Die Eisheiligen i Bernau uden for Berlin i februar 2017.