NødeboBæredygtigt

NB! vil arbejde for fælles bevidsthed om naturressourcer og bæredygtighed

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Nu kan du (måske) finde en at køre med

Ved Nødebo Bæredygtigt!s temamøde om delebiler og samkørsel d. 22. oktober var der flere af deltagerne der havde dagligt behov for et lift til og fra arbejde. Det kan ikke hænge sammen økonomisk at være med i en delebilsordning, hvis ens primære behov er transport til og fra arbejde.

Nu har Jan Larsen - denne hjemmesides webmaster og problemløser - lavet et simpelt samkørselsredskab til fri afbenyttelse for alle nødeboere.

Har du ledige pladser i bilen eller har du ingen bil og jævnligt behov for transport til Hillerød, Fredensborg eller andre steder i omegnen, kan du benytte dette link til at matche dit ønske med andres tilbud om at køre med.

Tryk på dette link: http://jrl.dk/koersel/

Følg denne vejledning:

Hvis det er en enkelt tur som tilbydes eller efterspørges: Oplys dato og klokkeslet for kørslen - ikke "på lørdag" eller "mandag aften". Tilføj tidspunkt for afgang fra Nødebo eller ankomst til den valgte destination.

Hvis du har behov for regelmæssig kørelejlighed: Oplys tidspunkt og ugedag(e). Tilføj ønsket afgang fra Nødebo til destinationen samt hjemkomst til Nødebo, hvis du også har behov for det. De to parter må selv blive enige om en passende betaling for kørelejligheden.

Tilbud eller ønske om korte eller lange enkeltture slettes efter en måned, mens tilbud/ønske om regelmæssig kørelejlighed, f.eks. til og fra arbejde, først slettes efter 3 måneder. Har du problemer med at bruge denne samkørsels-service, kan du benytte kontaktformularen her på hjemmesiden til at bede om hjælp.