NødeboBæredygtigt

NB! vil arbejde for fælles bevidsthed om naturressourcer og bæredygtighed

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Bliv klogere på delebiler og samkørsel

Som led i Nødebo Bæredygtigt!s projekt Op på cyklerne i Nødebo, som er støttet af Miljøministeriets pulje til grønne ildsjæle, har Jan Larsen og Terkel Tofte arrangeret en tema-aften på Nødebo Kro torsdag d. 22. oktober kl. 19-21 i Søværelset.

NB!s transportvaneundersøgelse viste, at der er en vis interesse for disse muligheder for biltransport, hvis man enten ikke har bil, eller måske overvejer alternativer til egen bil eller til bil nummer to i carporten. Læs folder.

Det er nok de færreste bilejere der har researchet på disse ordninger og sammenlignet de årlige udgifter til egen bil med udgifterne ved forskellige delebils- og samkørselsordninger. Få overblik over, hvilke delebilsordninger og samkørselsordninger, der findes i Nordsjælland. Aftenens program er:

1. Tommy Olsen, Energitjenesten, fortæller om: BedreBolig - hvorfor rådgivning og hvad får jeg  /  Hvor skal jeg fokusere, når jeg energiafgifter  /  Delebiler, Hvad er det, og hvordan fungerer det i et lokalsamfund?

2. Christine Wennerberg, Nordsjællands Delebiler:  Delebilerne i Hillerød.

3. Samkørsel.

  Der er gratis adgang, og du tilmelder dig pr. email til: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.