NødeboBæredygtigt

NB! vil arbejde for fælles bevidsthed om naturressourcer og bæredygtighed

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

NB!s aktiviteter på Naturens Dag

alt

: VELKOMMEN HOS NØDEBO BÆREDYGTIGT! PÅ SKOVSKOLEN PÅ SØNDAG KL. 10-15

Kom forbi STAND NR. 9, hør mere om NB! og deltag i vores aktiviteter på Naturens Dag.

Vær med i familieløbet med start kl. 10.30, 11.30 eller 13.30:

Post 1 er et besøg på vores pop-up reparationsværksted, hvor Arne og Niels sidder og roder med defekte apparater. De vil udfordre deltagerne til at prøve hvor langt de kan nå med at få åbnet et defekt apparat og lukket det igen med gængse værktøjer.

Post 2 udfordrer deltagerne til at finde spændende dyr og planter i skoven og bruge fantasien til at bestemme hvad det er for et dyr eller en plante. NB!s selvbestaltede "naturkender", Knud, og musikalske pædagog, Kesser, vil vurdere de fundne ting på deres helt egen måde. Det bliver interessant.

Post 3 kalder på deltagernes kreative evner og fantasi. NB! har fået historiefortæller Inge Nielsen og tegner Lior Clop (tegning t.v.) til i fællesskab at formidle nogle af myterne om Mutter Grib. Børn især, men også voksne inviteres til at tegne med.

Cykel-elværket: Vil du prøve, om du ved hjælp af pedalkraft kan lave strøm til en elpære? Så skal du hoppe op på vores "cykel-elværk", som er en cykel der er ombygget til at producere strøm.

Information om NB! Få en folder, hvor du kan læse om NB!, hvem vi er, og hvad vi vil. Du kan også blive skrevet op til at modtage elektronisk nyhedsbrev. Du kan melde dig til vores p.t. "sovende" cykelgruppe Nødebo Hjulspin, som snart vågner til dåd og arrangerer en cykeltur. Er du interesseret i samkørsel og delebiler? Så er der mulighed for at tilmelde sig en tema-aften på Nødebo Kro om emnet. Du kan også læse om resultatet af vores undersøgelse af lokale transportvaner og se hvem der vandt lodtrækningen blandt de, der deltog uden at være anonyme.                         VI GLÆDER OS TIL AT SE JER PÅ STAND 9!