NødeboBæredygtigt

NB! vil arbejde for fælles bevidsthed om naturressourcer og bæredygtighed

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Kernegruppen

 
 

Nødebo Bæredygtigt!s VISION er justeret i december 2018 og har nu denne ordlyd:

NB! vil skærpe bevidstheden om, at vi alle er nødt til at begrænse vores personlige klimaaftryk og bidrage til omstillingen til et mere bæredygtigt samfund.

 

Nødebo Bæredygtigt! er opstået af et ønske hos en flok idealister om at udnytte et stærkt fællesskab omkring Nødebo Kro til at skabe bæredygtige vaner i hverdagen. Vi er hverken fanatiske eller politiske, blot ansvarsbevidste.

NB!s kernegruppe består af 9 medlemmer:

Annette Munk, Christian Wolfhagen, Erik Nymark, Helle Barker, John Jensen, Karina Nymark, Kirsten Vesterager, Knud Ingolf Jensen og Stephen Wessels.

Se kontaktdetaljer herunder.

 

 

 

 

 

 

 Annette Munk Sørensen. Nøddehegnet 19, Nødebo. Tlf. 60434326 E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Det uoverskuelige som enkeltperson bliver nemmere i et fællesskab.

  

alt

 

 

Christian Wolfhagen. Nøddehegnet 19, Nødebo. Tlf. 21767113. E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Der skal også være sne at stå på ski på til mine oldebørn og tip- og tiptipoldebørn. Derfor er jeg med i NB!

 

 

 

alt

 

 

Erik Nymark, Baunevænget 51. Tlf. 48484979. E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Min motivation for at være med i kernegruppen er et ønske om at deltage i forskellige meningsfyldte arbejdsfællesskaber, til glæde for lokalsamfundets miljø og sammenhængskraft. Jeg kan især bidrage med praktisk organisering og afvikling af planlagte opgaver.

 

 

alt

 

 

Helle Barker, Baunevænget 8, Nødebo. Tlf. 50911439. E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

 

alt

 

John Jensen, Kærvej 5. Tlf. 48220308. E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Er rådgivende ingeniør inden for byggeri og anlæg, hvor bæredygtighed får stigende opmærksomhed. Vil gerne medvirke til at inspirere og afprøve opbakningen til gennemførelse af både svære og nemme løsninger.

 

 

alt

 

 

Karina Nymark, Baunevænget 51. Tlf. 48484979. E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Jeg synes at NB!s idégrundlag er rigtigt og vigtigt. Vil gerne som gruppens "praktiske gris" arbejde aktivt for at gøre tankerne bag det til handling.

 

 

 

 alt

 

Kirsten Vesterager, Humlevænget 12. Mobil-nr 20 33 78 14. E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Jeg vil gerne være med til at ruske op i indgroede vaner og udvikle nye, mere bæredygtige vaner. Det motiverer mig at der er et stærkt fællesskab omkring Kroen at bygge videre på og mange der gerne yder en indsats for sagen.

 

 

 

Knud Ingolf Jensen, Baunevænget 13. Tlf. 48483229. E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Arkitekt med over 20 års erhvervserfaring med bæredygtigt byggeri - erfaringer som jeg meget gerne ser bliver til glæde for vores lokalsamfund.

 

 

 

alt

 

Stephen Wessels, Kirstinehøj 23. Tlf. 49135215. E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Det er vigtigt for mig at "tænke globalt", men handle lokalt og globalt. Personligt vil jeg helst se nogle af frugterne af mine anstrengelser i mit lokalsamfund Nødebo.